Kontakt

KONCERN ENA d.o.o.
Koroška cesta 61, SI-3320 Velenje
tel.: (03) 891 95 40
email: info@koncern.si

“ Družba za upravljanje,
  svetovanje, storitve in trgovino.”

LevelOne
LevelOne je bil ustanovljen leta 1991 v Dortmundu, Nemčiji v Digital Data Communications GmbH. S pomočjo kakovostnih artiklov in razvoja rešitev smo v vseh teh letih uspeli ustanoviti lokalne pisarne v preko 20 državah, po celem svetu.

Internet je postal številka ena tako v poslovnem kot v privatnem življenu. Skozi leta smo se naučili, da lahko ostaneš vodilni proizvajalec le če slediš tehnologiji in trendom, in prisluhneš potrebam strank.
Več...


equip

Tukaj boste našli vse rešitve s področja računalniške periferije in povezav. equip proizvodi nudijo rešitve in visoko dodano vrednost za vsakogar.

Za blagovno znamko equip in njen razvoj je značilno, da temelji na visokem nivoju kontrole kvalitete in nenehnem sledenju in prilagajanju potrebam na trgu.

equip - Better Connections
Več...


akasa

Prodajni program blagovne znamke Akasa obsega dodatke s katerimi lahko povečate skupen RVC pri prodaji računalnikov, model prodaje se je izkazal za odličnega po vsej EU. V prodajnem asortimanu so zajeti izdelki s katerimi občutno izboljšamo delovanje računalnikov. Izdelki pomagajo bolje hladiti računalnik ter povečati njegove zmogljivosti.

akasa - superb design engineering

Več...


Edimax 

Prodajni program blagovne znamke Edimax obsega izdelke iz področja mrežne opreme. Izdelki omogočajo žično in brezžično povezovanje z internetom. Blagovna znamka je v panogi mrežne opreme bazirana na srednji cenovni razred ter v očeh kupcev predstavlja odličen kompromis med ceno in kakovostjo. Več...


miracle


Blagovna znamka za vaš digitalni življenjski stil. Vsi izdelki so načrtovani za visoko stopnjo uporabnosti ter izdelani po najvišjih proizvodnih standardih. V prodajnem programu tako najdete različne tipe torb za vaše digitalne pripomočke.
Več...