Kontakt

KONCERN ENA d.o.o.
Koroška cesta 61, SI-3320 Velenje
tel.: (03) 891 95 40
email: info@koncern.si

“ Družba za upravljanje,
  svetovanje, storitve in trgovino.”

eGlasnik @ Infonova – zakonit, učinkovit in prejemnikom prijazen e-poštni marketing


Sistem eGlasnik omogoča učinkovito, prejemnikom prijazno in popolnoma zakonito pošiljanje elektronske pošte na več naslovov hkrati. 

Dnevno ga uporabljajo tako mikro in mala podjetja kot velika mednarodna podjetja in organizacije. Začetne investicije ni, preizkus pa seveda brezplačen.
Več...Platforma Google Apps
Poznate storitev elektronske pošte Gmail ? Seveda jo! Ogromna prostora, nobene nezaželene pošte, preprosta uporaba in še mnogo več. Sedaj si pa zamislite, da lahko tudi vašo obstoječo ali na novo ustvarjeno domeno uporabite v Gmail-u! Poleg tega pridobite še ogromno funkcij, ki vam jih drugače omogoča MS Office ter ostala programska oprema za katero trenutno plačujete ogromne zneske licenc. Več...Intrix CRM


Intrix CRM je učinkovita spletna rešitev za upravljanje odnosov s strankami. Podpira ključne poslovne procese v prodaji in marketingu. Več...Intrix PROJECT
Intrix PROJECT je enostavna spletna rešitev, ki omogoča učinkovito upravljanje projektov ter spremljanje celotne projektne ekipe, porabo časa in stroškov.
Več...