Reference

V okviru organizacije Zavoda Novi turizem ter UP smo uspešno sodelovali na predavanju za študente FTŠ. Predavali smo o Storitvi Google APPS – Googlove aplikacije v oblaku. 

Z orodjem Google Sites smo za naročnika izdelali intranet stran, ki je uporabljena primarno za komunikacijo med zaposlenimi znotraj podjetja. 

Profesionalni sistem beyerdynamics. Za naročnika smo dobavili ter montirali dvosmerni brezžični prevajalni sistem, ki bo omogočal komunikacijo v kar štirih tujih jezikih.  

Od leta 2006 uspešno sodelujemo z razvojno ekipo v enoti HZA znotraj podjetja Gorenje d.d. Skupaj z naročnikom smo uspešno razvili določene elektronske komponente za vgradnjo v gospodinjske aparate. Vse komponente so prestale tudi zahtevna testiranja za katera so tudi prejela certifikate nemškega inštituta VDE. 

Uspešno sodelovanje na razpisih. Dobava računalniške strojne in programske opreme za OŠ. 

Dobava blaga za program zvestobe naročnikov storitev Siol.

V povezavi s partnerskim podjetje Intera d.o.o. smo uspešno implementirali platformo INTRIX v večje število slovenskih podjetij. Za naročnike smo naredili preglede obstoječega stanja, tehnično pripravo platforme, implementacijo ter pripravili izobraževanja za zaposlene. Hkrati vse naročnike obveščamo o novostih, ki ji prinaša platforma INTRIX in svetujemo na področju optimizacije delovnih procesov z uporabo sodobnih spletnih aplikacij.  

Za naročnika smo naredili modifikacijo naprave Bystronic, ki se uporablja za laserski razrez kovin. Opravili smo analizo stanja ter predlagali možne rešitve za zamenjavo računalniškega dela in programske opreme v napravi. V napravi smo zamenjali računalniški del opremo ter naredili nadgradnjo programske opreme iz operacijskega sistema Windows 95 na Windows XP.

Za različne naročnike smo vzpostavili različne tipe videonadzornih sistemov proizvajlacev Edimax in Geovision. Za naročnike smo izpeljali celotne projekte, od zasnove, dobave materila, montaže ter izobražavanja za delo z opremo.

Predstavitev vidoenadzornih sistemov si lahko ogledate spodaj.
EDIMAX
GeoVision

Za naročnika smo naredili kompletno prenovo računalniškega in avdio video sistema. Dodatno smo za naročnika izpeljali projekt ter kompletno opremo za brezžični prevajalnegi sistem nemškega proizvajalca beyerdynamic.

Uspešno smo implementirali platformo Google Apps v večje število slovenskih podjetij. Za naročnike smo naredili preglede obstoječega stanja, tehnično pripravo platforme, implementacijo ter pripravili izobraževanja za zaposlene.  Hkrati vse naročnike obveščamo o novostih, ki ji prinaša platforma Google Apps in svetujemo na področju optimizacije delovnih procesov z uporabo sodobnih spletnih aplikacij.

Distribucija računalniške opreme za blagovni znamki AKASA in EDIMAX, za kateri smo ekskluzivni distributer na področju Republike Slovenije. Glavni partnerji na področju distribucije so vsi večji prodajalci računalniške opreme. Izdelki se prodajajo tako v klasičnih trgovinah kot tudi v večini internetnih trgovin v Republiki Sloveniji.

Seznam partnerjev:

GORENJE D.D.

COMSHOP D.O.O.

MIMOVRSTE D.O.O.

GAMBIT TRADE D.O.O.

HARVEY NORMAN D.O.O.

ROLAN D.O.O.

ULTRA IMPEX D.O.O.

PIKANET D.O.O.

HESTIA PRO D.O.O.

NAKUPOVANJE D.O.O.

VLADIMIR TURNŠEK S.P.

LEMAX S.P.

ENTER KRŠKO D.O.O.

KOTAR D.O.O.

INFO, DANILO ŠPITALAR S.P.

AFNA S.P.

EVENTUS SISTEMI D.O.O.

HARLEM D.O.O.

BREZA D.O.O.

SEVAN D.O.O.

MCOMP D.O.O.

V mesecu marcu 2009 smo začeli za naročnika izvajati storitve svetovanja na področju izbire najprimernejših informacijskih rešitev za podporo poslovanju. Glavne tematike, ki jih rešujemo za našega naročnika so naštete spodaj:
-> prehod P50 na P55,
-> prenova sistema za obračun plač v P55,
-> prenova spletnega mesta www.manpower.si,
-> vpeljava sistema za upravljanje odnosov s strankami, Intrix CRM,
-> vpeljava sistema elektronskih dokumentih sistemov.